Reklameskærme burde forbydes

Mandag 5. marts 2018 kl. 10:03

Reklameskærme burde forbydes
P. Rasmussen, Slyngborggade 19, 8900 Randers.
LÆSERBREV Af P. Rasmussen, Slyngborggade 19, 8900 Randers.

Jeg har ofte spurgt mig selv, hvordan et lille bitte skilt på motorvejen med symboler af en kniv og gaffel kunne være årsag til så megen debat, når store digitale reklamer på indfaldsveje til Randers, kan gå upåagtet hen.

På denne tid af året, hvor det er mørkt i både morgen- og aftentrafikken, er de et betydelig større gene, for ikke at bruge ordet ulempe. Det kan godt være man ikke kører 110 km/t men i tæt trafik og i dårligt vejr er det direkte modbydeligt og temmeligt distraherende at få sådan en lyseksplosion i hovedet ved billedskift.

Er det ikke en opgave for formanden for skilteudvalget?

Det er selvfølgelig ikke kun i myldretiden de er et misfoster, men da burde opmærksomheden i trafikken ikke afledes unødigt. Der bliver brugt mange tusinde kr. på reklametid i tv: Kør bil når du kører bil, men med tilladelse af disse skilte, synes jeg man p..... sig selv i skoene og de burde forbydes.

* ENHEDSLISTEN VIL OPLYSES OM ULOVLIGE REKLAMESKÆRME - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


* ENHEDSLISTEN VIL OPLYSES OM ULOVLIGE REKLAMESKÆRME - klik her.
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.