Enghøj synger i kor

Onsdag 14. februar 2018 kl: 08:20

Randers Kammerkor.
Randers Kammerkor.

Enghøj synger i kor
Kammerkoret spiller under ledelse af Britta Nedergaard Hansen.
Det er lykkedes Korby Randers at arrangere mange korkoncerter forskellige steder i byen i uge 9. Enghøj Kirke byder denne aften indenfor til at høre Randers Kammerkor.

Kammerkoret spiller under ledelse af Britta Nedergaard Hansen. De har sat temaet ”midt mellem vinter og vår” for programmet, og vil gerne med deres sang inspirere flere til at gå i gang med at synge i kor og få gode musikoplevelser.

Glæd dig til at høre nogle af de kendte tekster ”I sne står urt og busk i skjul”, ”Der er ingenting i verden så stille som sne”, forårsvise og Hasslers smukke sats til Maria bebudelse ”Dixit Maria”. Publikum skal også røre stemmerne i et par fællessange, bl.a. Kaj Munks kendte ”Den blå anemone”

Korby Randers er en paraplyorganisation for alle kor i Randers by og omegn, hvis formål er at skabe et rigt og varieret kormiljø, fremme samarbejdet mellem korene, udvikle interesse for at synge i kor og skabe grobund for større musikalske opførelser. Mange af sangerne var med til opførelsen af ”Watermusic”. I uge 9 er der mange koncerter rundt i byen.

* Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19.00: ”Midt mellem vinter og vår” med Randers Kammerkor. Der er fri entré.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.