Frikadellefars når det er værst

Tirsdag 13. februar 2018 kl: 13:46

Frikadellefars når det er værst
Mogens Nyholm, Aalborggade 20, Randers - byrådsmedlem, Radikale Venstre. Foto: Kurt Helge
LÆSERBREV Af Mogens Nyholm, Aalborggade 20, Randers - byrådsmedlem, Radikale Venstre.

Nu er der sørme også frikadeller på gaflen i Folketinget.

Tænk sig, Socialdemokratiet, landets pt. største parti, har ladet sig inspirere af lokale Morten Grosbøl og Frank Nørgårds (begge DF) frikadelle befaling.

Jeg synes naturligvis også, at det er rigtig godt med svinekød på børnemenuen, og det er der jo også både her i Randers kommune og i det ganske land!

Hvad bliver det næste ikke-eksisterende problem, socialdemokratiet på landsplan stiller krav om/vil lovgive om? Er det at vegetar-dage i børneinstitutionerne forbydes, eller..?

Det ville egentlig være mere forståeligt, hvis socialdemokraterne stiller krav om økologisk kost i daginstitutionerne – som svar på den aktuelle resistensproblematik landbrugets produktionsmetoder, ifølge eksperter, påfører vores folkesundhed.

Socialdemokratiets ønske om frikadeller på børnegaflen skal nok især ses som endnu et eksempel på socialdemokraternes bevidstløse etniske kamp vis a vis det mørke Dansk Folkeparti, hvor det mere handler om meningsmålinger end om sund fornuft, hvor det mere handler om symbolpolitik end om løsningsorienteret politik.

Jeg finder det bedrøveligt, at ledende landspolitikere, uanset partifarve, nu varsler landsdirektiver omkring kosttilbud i daginstitutionerne – det bør da være snusfornuft, at det eksempelvis er bestyrelsen i Børnehaven Himmelblå i Vorup der bestemmer institutionens børnemenu. Menuen skal selvfølgelig ikke topstyres fra København.

Det er da den danske måde.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.