Flere skal synge i kor

Tirsdag 13. februar 2018 kl: 09:07

Flere skal synge i kor
Peter Elmelund, bestyrelsesmedlem i Korby Randers - flere skal synge i kor.
I perioden 26. februar til 3. marts løber Korby Randers Ugen af stablen. Igen i år er det lykkedes Korby Randers at arrangere koncerter vidt forskellige steder i byen.

"Hermed vil vi synliggøre Korby Randers og mange af byens kor, og få flere i gang med at synge i kor og få gode musikoplevelser," siger Peter Elmelund, bestyrelsesmedlem i Korby Randers.

Korby Randers er en paraplyorganisation for alle kor i Randers by og omegn, hvis formål er at skabe et rigt og varieret kormiljø, fremme samarbejdet mellem korene, udvikle interesse for at synge i kor og skabe grobund for større musikalske opførelser.

Som noget nyt i år er der hver morgen mandag til og med fredag morgensang kl. 8.15 i Sct. Peders Kirke. I ugens løb kan man blandt andet høre

- Koncert med Randers Kammerkor i Enghøj Kirke om tirsdagen.
- Sct. Peders Aspirantkor i Bakkegårdens café om onsdagen.
- Maraton-koncert i Salen i Kulturhuset i Randers om lørdagen, hvor kor vil afløse hinanden og synge små koncerter fra kl. 12.30 og tre timer frem. Denne lørdag er der Kulturhusdag, så der er liv og glade dage på alle etager i huset.
- Herefter kan man gå op i Sct. Peders Kirke og høre Jens Viggo Fjords ”Requiemmesse” - en flamenco-inspireret messe for kor, solister, guitar og trommer.

"Derudover er der både klassiske og rytmiske koncerter med Randers Seniorkor og Randers Egnsteater Kor og flere af de andre gode kor, vi har i Randers," fortæller Peter Elmelund.

* LÆS MERE - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.