Vinterkabaret besøger rekordmange forsamlingshuse

Mandag 12. februar 2018 kl: 10:00

Kabareten har netop haft sidste spillegang på Randers EgnsTeater, og så er det tid til at komme på landevejen. Foto: Bo Amstrup
Kabareten har netop haft sidste spillegang på Randers EgnsTeater, og så er det tid til at komme på landevejen. Foto: Bo Amstrup

Vinterkabaret besøger rekordmange forsamlingshuse
'Martha & Frank – sange fra et ægteskab'. Foto: Bo Amstrup
Randers EgnsTeater sender nu sin vinterkabaret på turné. Denne gang skal hele 23 forsamlingshuse lægge scene til forestillingen 'Martha & Frank – sange fra et ægteskab'. Find dit nærmeste forsamlingshus her.

Der er efterhånden en solid tradition på Randers EgnsTeater for at lave en vinterkabaret. I år kan man fejre 12 års 'jubilæum' med Aretha Franklin-kabareten ”Martha & Frank – sange fra et ægteskab”.

Kabareten har netop haft sidste spillegang på Randers EgnsTeater, og så er det tid til at komme på landevejen.

Den 19. februar lyder startskuddet til den hidtil længste forsamlingshusturné, der når rundt til 23 spillesteder, inden holdet tager en tur til Thy for til sidst at slutte i København.

Turnéen er i flere år blevet støttet af ELRO Fonden, der giver 100 kroner pr. billet. På den måde kan billetprisen sænkes til blot 40 kroner, der så til gengæld går ubeskåret til forsamlingshusene.

”Vi er utrolig taknemmelige for støtten fra ELRO Fonden. Det giver en helt unik mulighed for at få scenekunsten ud til en masse mennesker lige der, hvor de er,” siger Peter Westphael, egnsteaterdirektør.

Holdet til årets kabaret er blandt andet sat efter at nå det høje musikalske niveau, som det kræver at fremføre Aretha Franklins musik. Det kriseramte og syngende ægtepar, der er omdrejningspunktet for forestillingen, spilles af henholdsvis Anna Ur Konoy og Nis Pedersen.

På scenen er også musikerne Bent Lundgaard på klaver og Michael Andersen på bas.

Forestillingen er instrueret af Ina-Miriam Rosenbaum, mens teksten er skrevet af den fremadstormende unge dramatiker Caroline Cecilie Malling Jørgensen. Sus Haugland har lavet Scenografien, og lysdesigner er Kisser Rosenquist.

* Forsamlingshusturnéen varer i år fra 19. februar til 24. marts. Billetter fås ved at henvende sig til det enkelte forsamlingshus. Nærmere info om billetter samt hele turnéplanen kan findes på randersegnsteater.dk.

Hele forsamlingshusturnéen:

19.2. mandag – Gjerlev Forsamlingshus
21.2. onsdag – Lem Forsamlingshus
22.2. torsdag – Udbyneder Forsamlingshus
24.2. lørdag – Sødring Forsamlingshus
26.2. mandag – Kulturhuset i Langå
27.2. tirsdag – Langkastrup Forsamlingshus
28.2. onsdag – Helstrup Forsamlingshus
1.3. torsdag – Gassum Kultur-og aktivitetshus
2.3. fredag – Gjesinghus
3.3. lørdag – Borup Forsamlingshus
5.3. mandag – Mellerup Forsamlingshus
6.3. tirsdag – Hadsten Kulturhus Sløjfen
7.3. onsdag – Lindbjerg Forsamlingshus
8.3. torsdag – Hald Forsamlingshus
9.3. fredag – Romalt Kultur og Forsamlingshus
10.3. lørdag – Hørninghus
12.3. mandag – Stevnstrup Forsamlingshus
13.3. tirsdag – Sønderbæk Borger og Kulturhus
14.3. onsdag – Øster Velling Forsamlingshus
23.3. fredag – Nørbæk Forsamlingshus
24.3. lørdag – Læsten Borger og Kulturhus
3.4. tirsdag – Vandborg Forsamlingshus
4.4. onsdag – Lomborg Forsamlingshus

Derudover spiller kabareten seks gange hos Thy Teater, der er co-producent på forestillingen. Turnéen sluttes af på Teater V i Valby den 6. 7. og 8. april.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.