Ekspressiv energi og drengestreger

Mandag 12. februar 2018 kl: 09:46

Lars Kristian Hansen forsøger hele tiden at udvikle håndelaget, håndværket og sin kunnen med materialerne.
Lars Kristian Hansen forsøger hele tiden at udvikle håndelaget, håndværket og sin kunnen med materialerne.

Ekspressiv energi og drengestreger
Nørhald Kunstforening garanterer for en fantastisk flot udstilling.
Nørhald Kunstforening præsenterer med stor glæde værker af den århusianske billedkunstner Lars Kristian Hansen, der siden 2003 har været fuldtidskunstner.

Lars Kristian Hansen er repræsenteret på en lang række gallerier, ligesom han udstiller på messer og virksomheder. Han forestår udsmykningsopgaver og fungerer desuden som underviser og inspirator.

Kunstneren er en maler, som har meget at udtrykke, og som gerne gør det med masser af ekspressiv energi og drengestreger. Som en troubadour med pensel svinger Lars fra det dynamiske og levende over det rå og grafiske til det poetiske og abstrakt farverige, fortæller Nørhald Kunstforening.

Lars Kristian Hansen forsøger hele tiden at udvikle håndelaget, håndværket og sin kunnen med materialerne, ligesom det er vigtigt for ham at nærme sig umiddelbarhed ved at lave fejl, undersøgelser, benspænd og huske at lege.

* Nørhald Kunstforening garanterer for en fantastisk flot udstilling, og der inviteres til fernisering lørdag 24. februar fra kl. 14 til 16 i foyeren på Mellerup Fri- og Efterskole, hvor der også er en lille forfriskning samt
musikalsk underholdning. Udstillingen er åben på alle hverdage fra kl. 14 til 17. Sidste udstillingsdag er torsdag 22. marts.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.