Lille dreng frygtet druknet - fundet i live

Lørdag 10. februar 2018 kl: 16:58

Politiet var naturligvis massivt til stede, Foto: John Hyldahl
Politiet var naturligvis massivt til stede, Foto: John Hyldahl

Lille dreng frygtet druknet - fundet i live
Eftersøgning med helikopter stod på en times tid. Foto: John Hyldahl
OPDATERET Politiet har - bistået af en helikopter - brugt lørdag eftermiddag på at lede efter en lille dreng, der frygtes omkommet i Gudenå. Eftersøgningen pågår med hunde og helikopter. DRENGEN ER FUNDET I LIVE

Hvor og under hvilke omstændigheder, drengen blev fundet er uvist, men han skulle efter vore oplysninger være i god behold.

Om eftersøgningen skrev RANDERSiDAG.dk tidligere:

Det er sparsomt med de oplysninger, politiet har ønsket offentliggjort, men politiet fik en anmeldelse lørdag klokken 15.27, der gik på, at den lille dreng var faldet i Gudenå ved Randers.

Drengen er seks år og ifølge RANDERSiDAG.dk's oplysninger fra Randers. Det var en af drengens forældre, der slog alarm.

Politiet rykkede ud med hunde for at afsøge på begge sider af Gudenå og ved Justesens plæne, og samtidig blev der rekvireret en helikopter, som ved 16-tiden blev sat ind i eftersøgningen.

Helikopteren har varmesøgende udstyr, hvorfor den kan spotte kilder, der afgiver varme. Politiet beder derfor folk holde sig væk, mens eftersøgningen pågår med varmesøgning.

Der er også eftersøgning fra en båd på vandet.

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.