Popa Chubby fyldte Underværket

Lørdag 10. februar 2018 kl: 08:21

Trioens optræden på Underværket havde nærmest karakter af at være en intimkoncert. Foto: Kurt Helge
Trioens optræden på Underværket havde nærmest karakter af at være en intimkoncert. Foto: Kurt Helge

Popa Chubby fyldte Underværket
Publikum kunne se hver eneste sveddråbe på Popa Chubbys ansigt. Foto: Kurt Helge
For første gang i musikforeningen Bluesnights 3-årige historie måtte foreningen melde udsolgt hus mere end en uge før fredagens koncert med den amerikanske trio Popa Chubby.

En anden amerikaner, Alan Haynes, har tidligere fyldt salen, men der blev de sidste billetter solgt ved indgangen. Popa Chubbys koncert blev knap nok annonceret, før billetterne var revet væk:

”Vi har nok haft 50 mennesker, der har ringet og skrevet efter billetter, men uanset hvor meget de tiggede og bad, så var der altså ikke plads til flere”, siger formanden for Bluesnight, Christian Borg.

”Heldigvis levede Popa Chubbys optræden i høj grad op til forventningerne, og vi er både glade og stolte over, at gæsterne kom fra Broager i syd, Esbjerg i vest og Frederikshavn i nord. Det synes vi er ganske flot at rejse så langt for at opleve en kunstner, der i den forgangne uge gav hele fire koncerter i Danmark”.

Popa Chubby trives bedst i mørke lokaler, hvor publikum er tæt på musikerne, og trioens optræden på Underværket havde nærmest karakter af at være en intimkoncert. Publikum kunne se hver eneste sveddråbe på Popa Chubbys ansigt, og sangeren og guitaristen kunne både se og høre på sit publikum, at de i høj grad nød koncerten og kvitterede med opmuntrende tilråb og taktfaste klapsalver.

Mere blues på vej til Randers
Marts måned hos Bluesnight bliver svensk. 2. marts optræder The Kokomo Kings, et legendarisk svensk blues og rockabilly band, der dog har et enkelt dansk medlem i form af guitaristen Ronni Boysen. 23. marts bliver der så plads til Sveriges p.t. hotteste nye navn Julia And The Basement Tapes, der repræsenterer broderlandet ved European Blues Challenge ugen forinden.

I april optræder Blues Beatles fra Brasilien, og i maj er det amerikaneren Junior Watson, der indtager Bluesnights scene på Underværket, inden der 29. og 30. juni er City Blues Festival med adskillige spillesteder i byen.

* Arrangør: Bluesnight.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.