Ekstra aften med Formel 1

Fredag 9. februar 2018 kl: 09:14

Ekstra aften med Formel 1
John Nielsen om Formel 1.
Interessen for Pakhusets Formel 1 aftener var så stor, at der hurtigt måtte melde udsolgt til arrangementerne den 13.og 14. marts. Mange gik forgæves. Nu er der sat en ekstra aften i kalenderen.

Man har nemlig formået at få de to TV-kommentatorer til at tage endnu en aften, nemlig torsdag den 15. marts kl. 18.00.

Der er lagt op til en forrygende aften med de to veloplagte TV- kommentatorer racerkører John Nielsen og Jens Hansen. Begge de herrer, John Nielsen som den helt kompetente ekspert på området, og Jens Hansen som den vidende journalist og kommentator.

Hvad er der af nye regler? Ændringer og forbedringer? Hvordan er de enkelte teams besat? Måske hører vi om de forskellige teams økonomi, og hvad med Kevin Magnussens nuværende situation og hans fremtid? Der er til stadighed stor fokus på Formel 1 sporten – der byder på store udfordringer, såvel af teknisk som økonomisk karakter.

Aftenen starter med spisning, hvorefter John Nielsen og Jens Hansen går på scenen og fortæller om sæson 2018. Der er masser af spørgsmål, som de 2 herrer sikkert vil komme ind på!

* Pris kr. 199,- inkl. Spisning. Se mere og bestil billetter på www.pakhuset.net eller tlf. 86 41 54 58

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.