Finderiet sætter fokus på bræt- og puslespil

Fredag 9. februar 2018 kl: 08:45

Finderiet sætter fokus på bræt- og puslespil
I vinterferien er der bræt- og puslespil på hylderne.
I vinterferien kan du i genbrugsbutikken hygge dig med brætspil og puslespil samt få idéer til, hvordan du kan bruge disse til kreative designs. Der sælges også ud af Finderiets kæmpe lager af brætspil og puslespil.

Selv om computerne, konsolspillene og tabletterne har gjort deres indtog, så er der stadig rigtig mange, der elsker duften af pap og hyggen ved et brætspil, og stadig flere finder tilbage til både de gamle traditionelle brætspil og de nye avancerede brætspil, der kan vare flere timer.

Finderiet har samlet kassevis af brætspil og puslespil, og i børnenes vinterferie bliver det hele sat til salg. Men man får også mulighed for at prøve spillet, før man køber det.

Lørdag 10. februar kickstartes vinterferien med brætspilscafé. Her stilles der borde og stole op, og der vil være mange hundrede forskellige brætspil, man kan spille med hinanden. Finderiet vil også byde på kaffe, saftevand og lidt snacks for at få hyggen helt på plads.

Finderiet har også noget til puslespilsentusiasterne. Der bliver opstillet borde hvor der laves fællespuslespil. Du lægger en brik eller flere, og når du ikke gider længere, efterlader du spillet til den næste.

Hvis du mangler en brik til et af dine egne spil, kan du være heldig at finde den i Finderiet, hvor der vil være hylder med reservedele til spil.

* Tid: Lørdag 10. – lørdag 17. februar i butikkens åbningstid mandag-fredag 11-17, lørdag 10-14. Sted: Finderiet, Grenåvej 19, Randers SØ.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.