Eksamensprojekt kan ses på vejene

Fredag 9. februar 2018 kl: 08:35

Anhængeren er ikke længere helt lysegrå, men viser byen og slammets vej til markerne.
Anhængeren er ikke længere helt lysegrå, men viser byen og slammets vej til markerne.

Eksamensprojekt kan ses på vejene
Fra venstre Maiken Bruhn Mattesen, Karina Jeanette Kurzmann og Louise Helstrup Sørensen. Natasha Grøn er fraværende.
Et samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Vandmiljø Randers betyder, at studerende fra akademiet nu kan skrive grafisk design til lokal forsyning på deres CV og opleve eget design køre rundt i Randers.

Fra Vandmiljø Randers største renseanlæg, Randers Centralrenseanlæg, kører to lastbiler med slam fra renseanlægget til kompostering. Biogødning (spildevandsslam) er nemlig et godt alternativ til gødning af marker, og Vandmiljø Randers leverer godt 144 tons spildevandsslam om ugen.

De to lastbiler har dog set triste ud uden logo eller farve, og det var et stort ønske fra Vandmiljø Randers' side at få synliggjort gevinsten ved effektiv spildevandsrensning. Et givtigt samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Vandmiljø Randers blev sat i stand, hvor de studerende markedsføringsøkonomer brugte Randers Spildevand (virksomhedens tidligere navn, red) som eksamenscase i faget reklame og online marketing.

"Vi var meget begejstrede for, hvad de studerende vendte tilbage med, og det valgte design viser vores smukke by og historien fra renseanlæggets restprodukt (slam) til landbrugsjord. De to nyudsmykkede lastbiler kommer til at lyse op på vejene," siger Marianne Slot, der er leder af HR & forretningsudvikling hos Vandmiljø Randers.

Det er dog ikke kun Marianne, som ser frem til at opleve lastbilerne på vejene. De studerende ser også frem til det første møde.

"Det bliver lidt vildt, når vi første gang ser vores eget design køre forbi, siger Karina Jeanette Kurzmann, der er én af de fire piger, som har designet layoutet til lastbilerne. De øvrige i gruppen er Maiken Bruhn Mattesen, Louise Helstrup Sørensen og Natasha Grøn.

Perfektionisme og fælles streger
Designet, som Vandmiljø Randers har valgt til deres lastbiler, kommer fra fire pigers hænder – helt bogstaveligt.

Det nye design på Vandmiljø Randers’ lastbiler kan allerede opleves.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.