Så ka’ Bilka bygge - er klar til august

Torsdag 8. februar 2018 kl. 14:54

Så ka’ Bilka bygge - er klar til august
Interessen for Bilka i Paderup trak torsdag folk af huse. Foto: John Hyldahl


Så ka’ Bilka bygge - er klar til august
Borgmester Torben Hansen tog Bilkas spadestik. Foto: John Hyldahl
BILLEDGALLERI 'Jeg kan godt forstå, at Bilka gerne vil til Randers. Vi har landets bedste beliggende storcenter. E45 i baghaven, og et godt kundeunderlag i landets 6. største by', sagde borgmester Torben Hansen ved det traditionelle spadestik.

Han tilføjede:

"Vi har også tradition for at have et stort opland”.

Borgmester Torben Hansen tog torsdag middag det første spadestik i forbindelse med Bilkas udbygning og ombygning i Randers Storcenter, som fra august kommer til at rumme Bilkas varehus nr. 19.

”Det må uden tvivl blive et stort varehus eller hypermarked, når det skal tage 7 måneder af blive klar, men I skal vide, at I kommer til et i forvejen godt handelscenter, og at vi i Randers har den nødvendige arbejdskraft”, sagde borgmesteren i sin velkomst til Bilka, inden han tog det ventede spadestik lige nøjagtig i det område, hvor Bilkas havecenter kommer til at ligge.

”Vi ser frem til at åbne i Randers, og jeg kan love, at det bliver det mest moderne – og bedste – hypermarked i Randers”, sagde kædedirektør Mark Nielsen, der understregede, at nu går et længe ventet ønske i opfyldelse for Bilka, der jo tidligere har været tæt på en placering i Randers, hvor det glippede i sidste øjeblik.

Den tredje hovedperson omkring første spadestik, varehuschef Jan Møller, er måske den, der glæder sig allermest til at det kommende hypermarked kan åbne den 3. august:

”Jeg er rigtig spændt på og glad for at komme tilbage til Randers, hvor jeg tidligere har været varehuschef for de to Føtex-supermarkeder. Det her er en langt større udfordring”, sagde Jan Møller, der får ansvaret for aktiviteterne på de 10.000 kvadratmeter, som Bilka Hypermarked i Randers Storcenter kommer til at omfatte.

100 meter kagekø
Efter at første spadestik var taget ude i kulden, var der velkomstkage og varm kaffe indenfor i storcentret foran det, der bliver indgangen til Bilka. Børnene fik saftevand, og køen af mennesker, der ville hilse på, var lang. Børn og voksne stod ned ad gangene i storcentret i en kø på omkring 100 meter.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.