Statsskolen i ord, billeder og musik

Lørdag 13. januar 2018 kl: 10:06

Statsskolen i ord, billeder og musik
Rektor Lone Andersen: Vi fortæller I ord, billeder og musik, om det almene gymnasium og om skolehverdagen på Randers Statsskole.
Er du på vej til STX? Randers Statsskole inviterer alle interesserede til åbent hus og orienteringsaften for mulige kommende elever og deres forældre.

Rektor Lone Andersen fortæller, at arrangementet begynder i skolens multihal:

“Vi fortæller I ord, billeder og musik, om det almene gymnasium og om skolehverdagen på Randers Statsskole, og skolens elever viser scener fra årets musical, En skærsommernatsdrøm”.

Efter velkomsten og informationen i hallen fortsætter programmet på skolen, hvor man kan møde elever, lærere, studievejledere og ledelse. På gangene er der musik og drama, og man kan kigge ind i lokalerne og møde gymnasiets fag og studieretninger, overvære undervisning - og selv være med. På kontoret er der vejledning om elevoptagelse og om SU til ungdomsuddannelser.

“Det er også en rigtig god idé at besøge festsalen på 1. sal - både fordi den i sig selv er noget særligt, men også fordi elever, studievejledere og ledelse svarer på spørgsmål om hverdagen i gymnasiet, grundforløb, studieretninger og valgfag”, fortæller rektor Lone Andersen.

“Her har vi også indrettet et café-hjørne, og der er også café på “Langelinie” i kantineområdet”.

Hele aftenen er der elever, der kan hjælpe med at finde vej på skolen.

“Kig efter elever i t-shirts med kongekrone”, siger rektor Lone Andersen og tilføjer:

“Vi glæder os rigtig meget til at tage imod alle interesserede elever og deres forældre til en forhåbentlig informativ aften, hvor man kan få et indblik i uddannelsen til studentereksamen på Randers Statsskole, og også til at vise vores flotte og historiske skole frem”.

* Randers Statsskole, åbent hus og orienteringsaften onsdag den 17. januar kl. 19-21.00.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.