Ny borgmester besøger Anyklubben

Torsdag 11. januar 2018 kl: 15:48

Ny borgmester besøger Anyklubben
Mød borgmester Torben Hansen i Anyklubben. Foto: Kurt Helge.
Anyklubben er på vej med et arrangement, hvor medlemmerne kan møde politikere fra Randers, bl.a. kommunens nye borgmester Torben Hansen.

Torsdag den 25. januar kl. 13.00-14.30 kan klubber som fortrinsvis har det formål, at tilbyde aktiviteter for pensionister, førtidspensionister og efterlønnere og som drives af frivillige, mødes med politikere fra Randers kommune.

Et panel bestående af borgmester Torben Hansen, Leif Gade og Henning Nyhuus - alle socialdemokrater - vil efter introduktion fortælle om klubbernes betydning for at ældre kan få en bedre tredje alder med godt indhold.

Efterfølgende kan man stille spørgsmål om kommunens intentioner fremadrettet, med henblik hvad der er af muligheder for byens ældre, fortæller Anyklubbens ankermand, P. Rasmussen. Dertil kan spørges om andre problemer/muligheder i klubregi.

Ældrerådet og Ældresagen er også indbudt.

Samtidig informeres der om, hvorledes man som ældrerelateret klub kan informere om sin klubs eksistens via Pensionistavisen.

Alle interesserede er velkomne, adgangen er dog begrænset til 100-125 pers.

* Efter mødet er der kaffe/brød og kl. 15.00 underholdning med Lis og Per. Der er ingen entre.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.