Udviklingsproces på skoleområdet sættes i gang

Torsdag 11. januar 2018 kl: 08:32

Udviklingsproces på skoleområdet sættes i gang
18. januar 2018 kl. 19 sætter skolechef Henrik Johansen, sig til skærmen og et webkamera.
Om få dage går skoleområdet i gang med en udviklingsproces, som skal ende med en række anbefalinger til, hvordan det specialpædagogiske område skal udvikle sig i kommune. Starten går med et webinar.

Udviklingsarbejdet handler om at skabe en bedre sammenhæng mellem almen- og specialområdet, og at det dermed i højere grad lykkes at inkludere flere børn i almenskolen. Dermed bygger udviklingsprocessen videre på skolevæsnets målsætning om at skabe en folkeskole for alle.

Processen skal medføre et kritisk blik på ressourcerne, og om de kan bruges smartere eller på bedre måder til gavn for alle.

18. januar 2018 kl. 19 sætter skolechef Henrik Johansen, sig til skærmen og et webkamera for i et online møde, et webinar, at formidle og indlede processen. Alle der interesserer sig for emnet og området er velkomne til at deltage. Med et online kickoff-møde kan alle interesserede være med i processen. Undervejs i webinaret er det muligt at stille spørgsmål og give input til udviklingsarbejdet.

Disse input ryger videre til fire temagrupper. De mødes første gang i slutningen af januar og skal udarbejde konkrete anbefalinger til udviklingen af det specialpædagogiske område. Hvor webinaret er første skridt, så er to workshopdage i de sidste dage af januar næste skridt.

Fakta
Styregruppen består af en dagtilbudsleder, to skoleledere og repræsentanter fra Randers Lærerforening og BUPL/FOA, en konsulent fra LæringsCenterRanders samt chefer for børn, skole og familieområderne.
Temagrupperne består af repræsentanter fra skoler, specialskoler, PPR, lærere, pædagoger, dagtilbudsledere og økonomi.

* WEBINAR - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.