Nyvalgte byrådspolitikere i den varme stol

Onsdag 10. januar 2018 kl: 08:43

Nyvalgte byrådspolitikere i den varme stol
Anders Henrik Jensen er et af de nye byrådsmedlemmer for Venstre.
Den varme stol er stedet hvor man kan få medindflydelse og svar på såvel lokalpolitiske samt indenrigs og udenrigspolitiske spørgsmål, oplyser Jørgen Andersen fra Venstre Randers.

Her har man virkelig mulighed for at blive velorienteret om de aktuelle politiske sager, tilføjer han.

Der vil blive lejlighed til at møde Venstres lokale folketingsmand Michael Aastrup Jensen, der vil berette om sidste nyt fra regering og folketing.

Mød også, afgående borgmester Claus Omann Jensen, der vil kaste et blik tilbage på de opnåede resultater de forgangne fire år som borgmester for Randers kommune. Claus Omann Jensen vil desuden fortælle lidt om valgkampen og konstitueringen. Og endelig vil han komme ind på, hvordan Venstre vil forsøge at sætte sit præg på udviklingen i Randers kommune de kommende fire år.

Endelig vil der blive lejlighed til at møde Venstres nyvalgte byrådsgruppe 2018. Den nye grupppeformand Christian Brøns, og hele den øvrige Venstre byrådsgruppe vil få lejlighed til at præsentere sig selv, og fortælle lidt om, hvilke arbejdsopgaver og udvalg de hver især skal varetage de næste fire år.

Mød op, og vær med til en spændende og informativ aften, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatten, og derved være med til at påvirke de folkevalgtes beslutninger.

* Mødet afholdes mandag den 15. januar kl. 19.00 i Helligåndshuset, Erik Menveds plads Randers C. Der er adgang for alle Venstremedlemmer med familie og venner. Og tag også bare naboen med, lyder opfordringen. Arr. Kommuneforeningen, Venstre i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.