Sammenstød i Haslund

Tirsdag 9. januar 2018 kl: 13:06

Sammenstød i Haslund
Fra politiets døgnrapport 9. januar 2018.

* Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 08.35 på Hadstenvej i Randers SV. En varebil og en lastbil stødte sammen, og i forbindelse med sammenstødet påkørte lastbilen et hus.

Tre personer kom lettere til skade ved uheldet og blev kørt til skadestuen. Uheldet gav trafikale problemer morgenen igennem, da politiet dirigerede trafikken mod syd ad Bøgelundsvej.

---

Ældre kvinde i trafikuheld
* Der skete et færdselsuheld mandag kl. 14.47 på Hobrovej i Randers NV. En 82-årig kvindelig bilist påkørte en 44-årig mandlig bilist, som holdt stille for at svinge til venstre ad Egegårdsvej. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved uheldet, og der skete kun ringe materiel skade.

---

Narkokørsel i Havnegade
* En 23-årig mand blev mandag anholdt og sigtet for narkokørsel i Havnegade i Randers. Den 23-årige testedes positiv for både cannabis og kokain, da han blev standset. Det viste sig desuden, at den 23-årige slet ikke måtte køre bil. Det gav også en sigtelse.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.