Pakhuset klar med stor buffet af arrangementer

Tirsdag 9. januar 2018 kl: 08:54

Tørfisk kommer på besøg 14. april.
Tørfisk kommer på besøg 14. april.

Pakhuset klar med stor buffet af arrangementer
23. marts er der akustisk koncert med Andreas Bo og hans trio. Her kan du opleve Andreas Bo fra en helt anderledes og dybere side.
Pakhuset i Randers har netop sendt programmet for 1. halvår på gaden. Et spændende program med lidt for enhver smag.

Starten går lørdag den 24. februar med Dansk Slager Parade, hvor et udvalgt hold kunstnere, der repræsenterer den danske slager pop (Bjørn Tidmand, Gry Johansen, John Andersen (Rocking Ghosts), Lise Haavik, Lars Stryg, Anne-Mette Rix og Klaus & Servants).

Sidste år blev en overvældende succes, med fuldt hus med masser af danseglade gæster.

Marts byder på 4 arrangementer. Den 13. -14. marts er der optakt til Formel 1. Her fortæller racerkører John Nielsen og TV-kommentator Jens Hansen om nye regler, ændringer og forbedringer, hvordan de enkelte teams er besat og hvad er chancerne for Kevin Magnussen.

21. marts og 18.april er aftener, hvor du kan opleve og nyde Pakhusets buffet. Under spisningen spiller Martin Pedersen hygge musik.

23. marts er der akustisk koncert med Andreas Bo og hans trio. Her kan du opleve Andreas Bo fra en helt anderledes og dybere side. Der sættes fokus på musikken med pop/rock/folke-sange.

6. april er der intimkoncert med Ann-Mette Elten Trio, På slaget 12. Her vil publikum opleve et udvalg af alle de kendte sange ”Hjem til Århus” ”Ude på det blå ocean”, ”Ta kærsten i hånden” og ”jeg elsker dig som vinden blæser”.

Festlige Tørfisk kommer på besøg 14. april. Det er underholdning med typisk vestjysk charme, som ikke er til at så for.

25.maj er FiFi Dong på programmet. Publikum kan godt glæde sig til igen at kunne skråle med med på alle de kendte Gasolin og Kim Larsen numre.

8. juni er overskriften Fest fisk fadøl og fællessang med Den danske Mafia. Oplev John Mogensens udødelige sange fortolket som rock klassikere. Mogensen sange fra en lidt mere partyorienteret vinkel end man er vant til. Kort sagt et frisk pust, med et klart mål med musikken - fest, råhygge og fællessang.

Lørdag 23. juni bliver en hyggelig sankthansaften, hvor du kan gå om bord i fiske- og vildt buffeter og høre Morten Simonsen spille hyggelig musik. Efter spisningen kan du nyde en dejlig midsommer- og sankthans aften på Tronholmen, med båltale og det store sankthans bål.

* Du kan læse meget mere om de enkelte arrangementer på www.pakhuset.net - hvor du også kan bestille billetter.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.