Nyt affaldsmagasin

Mandag 8. januar 2018 kl. 09:32

Nyt affaldsmagasin
Hold øje med postkassen i uge 2, når Exit er på gaden.
Det nye nummer af affaldsmagasinet Exit lander snart i din postkasse. Det er fyldt med praktiske oplysninger, gode råd mv. om affald og lokale kræfter, der flytter grænserne for genbrug af plastic.

Traditionen tro starter Affaldskontoret ved Randers Kommune året med at udgive affaldsmagasinet Exit. Bladet byder som altid på en blanding af oplysninger og artikler om, hvad der rører sig i kommunen og den store verden. På affaldsområdet, forstås.

De praktiske oplysninger og kalenderen i bladet gør, at mange har det liggende året ud. Men der er også både inspiration til gør-det-selv-folk og børnefamilier, og som altid kan man også finde de mere dybdegående forklaringer til dem, der gerne vil have alle detaljer med.

"I år kan man læse et højaktuelt tema om plastik, og hvorfor det er så vigtigt, at man forholder sig til og gør noget ved de store mængder af plastik i hverdagen. Og heldigvis kan vi fortælle en rigtig god historie fra vores eget lokalområde, hvor samarbejdet mellem lokale plastvirksomheder giver nye helt muligheder," fortæller sektionsleder Jørgen Niemann Jensen, Affa

* Hold øje med postkassen i uge 2. Har du sagt 'Nej tak' til reklamer og gratisaviser, kan du hente et eksemplar her: Borgerservice, genbrugspladserne, kundecenteret i Miljø og Teknik, biblioteker og bogbus. Den digitale version findes på www.affald.randers.dk/exit

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.