300 spillede håndbold

Søndag 7. januar 2018 kl: 10:39

Der var tilmeldt 31 hold, hvilket gjorde, at der skulle spilles 37 kampe.
Der var tilmeldt 31 hold, hvilket gjorde, at der skulle spilles 37 kampe.

300 spillede håndbold
Der blev ikke lagt fingre imellem. Spillerne spillede for at vinde.
Lørdag blev den årligt tilbagevendende X-MAS Cup afviklet i Assentofthallerne. Håndboldstævnet var det 30. i rækken.

X-MAS Cup’en er et håndboldstævne for de lidt ældre håndboldspillere, og den arrangeres af Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening.

Interessen for deltagelse har også i år været stor. Ud over hold fra Randersegnen og Djursland deltog også hold fra Silkeborgegnen og Himmerland.

Der var tilmeldt 31 hold, hvilket gjorde, at der skulle spilles 37 kampe, og der blev således spillet fra kl. 09 til kl. 18 i to haller, inden stævnets vindere kunne findes.

Efter en lang dag kunne følgende vindere kåres:

* Old Girls A: Vetdam.
* Old Girls B: Langå HK.
* Grand Old Girls. HIK-Rosendal.
* Old Boys: Nr. Djurs.
* Grand Old Boys: Kristrup.
* Super Grand Old Boys: Hadsten SK.

Rækkevinderne fik ved stævnets afslutning overrakt præmier fra en af stævnets hovedsponsorer, Øldepotet Randers.

Stævnet gik særdeles godt med vægt både på det håndboldmæssige og det sociale. Selv om det sociale element er en væsentlig del af stævnet, bliver der klart spillet for at vinde, og der blev derfor afviklet mange spændende kampe, indimellem med høj intensitet.

Kendetegnet for mange af de deltagende hold, er, at det er hold, der er samlet specielt til dette stævne - enten på tværs af klubber, arbejdspladser eller i andre sammenhænge. Det er i god overensstemmelse med arrangørernes tanker omkring stævnet, at der ud over det håndboldmæssige, også skal være stor vægt på det sociale. Der skal være mulighed for at få en hyggelig og aktiv dag sammen med gamle kammerater.

Det er tydeligt, at mange 'ældre' håndboldspillere ser frem til denne årlige begivenhed, hvor der netop er mulighed for at gense gamle bekendte med interesse for håndbolden.

At det sociale element også er blevet et meget væsentlig indhold i stævnet afspejles også af, at der er meget stor tilslutning til den afsluttende aftensfest. Af de ca. 300 deltagende håndboldspillere deltog ca. 270 i aftenfesten.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.