Ros til socialdemokraten Malte Larsen

Lørdag 6. januar 2018 kl: 13:09

Ros til socialdemokraten Malte Larsen
Mogens Nyholm, Aalborggade 20, Randers - byrådsmedlem, Radikale Venstre.
LÆSERBREV Af Mogens Nyholm, Aalborggade 20, Randers - byrådsmedlem, Radikale Venstre.

Stor ros til Malte Larsen, folketingskandidat for Socialdemokraterne, for hans kritik af, at statsministerens nytårstale reelt kun handlede om ét spor: Nemlig om integration/om folk med anden hudfarve end statsministeren selv.

I sit indlæg udviser Larsen rosværdig god forståelse for velfærd og uddannelse. Ja, alt i alt virker det til, at Malte Larsen har god menneskelig forståelse og empati.

Underligt nok er det meget lidt Malte Larsen forholder sig til nytårstalens eneste emne, og derfor vil jeg stille hr. Larsen et opfølgende spørgsmål: Hvad mener socialdemokraten Malte Larsen om, at hans landsmoder Mette Frederiksen ikke mener, at Danmark kan tage imod 500 af de mest udsatte flygtninge i verdensfælleskabet – de såkaldte FN-kvoteflygtninge?

Jeg vil tillige kort citere et vers fra den socialistiske sang Internationale:

Vågn til kamp af jeres dvale
til den allersidste dyst
og internationale
slå bro fra kyst til kyst


Kære Malte Larsen! Med udgangspunkt i citerede socialistiske slagsangs omkvæd spørger jeg dig omkring dit partis politik: Er der stadigvæk noget der hedder international solidaritet? Eller bør internationale omskrives til nationale ved de næste 1. maj møder?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.