Børnemodeller søges

Fredag 8. december 2017 kl. 08:13

Børnemodeller søges
Modelbureauet Star Kids søger skønne børn i alderen 3-16 år til forskelige modelopgaver. Er det dig?
Går du med en drøm om at blive børnemodel? Og kunne du godt tænke dig at få taget professionelle modelbilleder? Så er muligheden der nu.

Modelbureauet Star Kids søger skønne børn i alderen 3-16 år til forskelige modelopgaver. Samtidig kårer de byens sødeste, sejeste eller skæggeste nissepige og nissedreng, som bliver optaget som børnemodel hos Star Kids.

Caster og eventarrangør Maja Henneberg fortæller:

”Vi søger en masse skønne børn og vi søger alle slags typer uanset baggrund, højde, hårfarve og om man har fregner eller ej. Der er plads til alle!

Har man en stor modeldrøm, eller bare godt kunne tænke sig at afprøve det og stå foran en professionel fotograf, så er man også meget velkommen.

Du har mulighed for at købe modelbillederne med hjem efter casting, som du fx kan bruge som en julegave under træet juleaften.

* Castingen finder sted i Randers Storcenter lørdag 9. december kl. 11.00-19.00. Læs mere og tilmeld dig på www.børnecasting.dk og www.randersstorcenter.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


JULECASTING i Randers Storcenter - BØRN SØGES TIL MODELBUREAUET STAR KIDS
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.