Har vi gjort det godt nok?

Torsdag 7. december 2017 kl: 09:57

Ungerådet 2017.
Ungerådet 2017.

Har vi gjort det godt nok?
Michelle Linde, R. Hougårsvej 66, Randers.
LÆSERBREV Af Victor Helligsøe, Stine Eiby og Michelle Linde, R. Hougårsvej 66, Randers - på vegne af Ungerådet Randers.

Nu er byrådsperioden ved at være slut, og en ny skal begynde. Vi i ungerådet ønsker en konstruktiv debat om ungerådets virke. Derfor beder vi nu de byrådspolitikere, som fortsætter i næste periode, men også de som udgår efter denne periode, om at huske tilbage.

For godt 3 år siden vedtog byrådet, at der skulle nedsættes et ungeråd. På daværende tidspunkt ønskede man at skabe rammer for de unge mennesker. Man manglede et talerør for de unge, og samtidig ønskede byrådet en samarbejdspartner, som kunne være repræsentant for ungdommen.

Styregruppen bag ønskede at skabe rammerne for et godt og fungerende ungemiljø i Randers. De ønskede at give de unge en mulighed for at tilkendegive deres meninger og ønsker.

Derfor vil vi gerne høre det siddende byråd, om deres tanker hertil. Har i fået jeres forventninger indfriet? Har ungerådet levet op til dets mål, eller er der noget I ønsker, der skal arbejdes på? Vi glæder os til et fortsat konstruktivt samarbejde med de nye byrødder.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.