Ny kunderådgiver

Onsdag 6. december 2017 kl: 09:16

Ny kunderådgiver
Kasper Kragh Overvad - ny kunderådgiver i Arbejdernes Landsbank.


Kasper Kragh Overvad er 1. december tiltrådt som ny kunderådgiver hos Arbejdernes Landsbank i Randers, hvor han skal rådgive filialens privatkunder om blandt andet boligkøb, pension og investering.

Derudover får han også en rolle som erhvervsrådgiver og skal blandt andet hjælpe filialens erhvervskunder med værktøjer til vækst i virksomheden.

Kasper Kragh Overvad kommer fra en stilling som privat- og erhvervsrådgiver hos Langå Sparekasse i Randers, hvor han har været siden oktober 2007. Tidligere har Kasper Kragh Overvad bl.a. fungeret som Totalkredit vurderingsansvarlig.

Kasper Kragh Overvad er ved at bygge hus i Dronningborg, og det går en stor del af fritiden med. Derudover bruger han også tiden på at dyrke sin store interesse for sejlads, cykling samt tiden til venner og familie prioriteres.

Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.