Drop politikernes lønfest - brug pengene på velfærd

Onsdag 6. december 2017 kl: 06:25

Drop politikernes lønfest - brug pengene på velfærd
Kasper Fuhr Christensen, Vestervold 17, Randers - medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.
LÆSERBREV Af Kasper Fuhr Christensen, Vestervold 17, Randers - medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.

Velfærdslisten vil sætte en stopper for politikernes lønfest - og i stedet bruge pengene på velfærd.

Som det allerførste har politikerne i byrådet givet sig selv en klækkelig julegave: En lønforhøjelse på 2,7 millioner kroner. Lønforhøjelsen er ikke finansieret. Det betyder, at politikerne skal tage pengene fra andre områder. Derfor er der risiko for, at vores børn, ældre, psykisk sårbare eller mennesker med handicap skal betale ekstraregningen for politikernes lønfest.

Velfærdslisten stemte imod lønforhøjelsen. Vi mener, det er tudetosset at sætte politikernes løn op, især når de selvsamme politikere skærer ned på velfærden og siger, at kommunen ikke har råd til at sikre en ordentlig velfærd. Det hænger ikke sammen!

Velfærdslisten vil en helt anden vej. Frem for at spilde penge på højere løn til politikerne vil vi tvinge politikerne til at spænde livremmen lidt ind. Vi vil sætte en stopper for politikernes udlandsrejser og lave et lønloft på 500.000 kroner om året for politikerne og 800.000 kroner for de kommunale topbosser. Samtidig vil vi lægge flere politiske udvalg sammen, så vi går fra 10 til 6 udvalg. På den måde kan vi finde 18 millioner kroner i løbet af de næste fire år til at styrke velfærden.

Drop politikernes lønfest - brug pengene på velfærd!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.