Juletræsfest på Nørrevangsskolen

Tirsdag 5. december 2017 kl: 09:35

Der var selvfølgelig også dans om juletræet.
Der var selvfølgelig også dans om juletræet.

Juletræsfest på Nørrevangsskolen
Skoleleder og cafébestyrer Martin Hyldgaard.
Nørrevangsskolen havde i samarbejde med de tre fritidshjem i nordbyen, KFUM, Glentevej og Jennumparken arrangeret juletræsfest mandag eftermiddag.

Alle børn fra 0. til 3. klasse, storbørnsgrupperne fra områdets børnehaver samt forældre var inviteret med til julearrangementet.

Eftermiddagen startede i de forskellige klasser, hvor lærere og pædagoger fra fritidshjemmene havde stablet de fineste juleværksteder på benene. Her kunne børn og forældre klippe og klistre, som de havde lyst til.

Midt i det hele kom det smukkeste luciaoptog forbi – det var 3. klasserne der svævede gennem gangene og sang. Der var selvfølgelig også dans om juletræet, hvor der blev sunget julesange og leget sanglege.

De forskellige børnegrupper havde på forhånd fået tekster og indspillede cd'er med musikken, så alle havde forberedt sig. Efter alle disse aktiviteter kunne børn og forældre mæske sig i julegodter i de to julecafeer, som på bedste vis blev betjent af skoleleder Martin Hyldgaard og viceskoleleder
Knud Bendixen.

* Arrangementet er et af de nye tiltag, som alle institutioner i Randers kommune arbejder med i forhold til ”Den gode overgang” og ”Sammenhænge”.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.