Randersrestauratør fylder 60 år

Tirsdag 28. november 2017 kl. 07:35

Randersrestauratør fylder 60 år
Michael Horsmark, Cafe 38, runder 60 år onsdag, og torsdag den 30. november er der reception. Foto: John Hyldahl


Randersrestauratør fylder 60 år
Cafe 38 har adresse i Brødregade, med Middelgade og Storegade lige om hjørnet. Foto: John Hyldahl
Randersrestauratør Michael Horsmark, Café 38, Brødregade 38, fylder 60 år. Den tidligere togfører er på banen med reception.

Det skarpe hjørne rundes onsdag 29. november.

Restauratør Michael Horsmark er oprindeligt togfører og sælger for DSB.

"I min fritid blev jeg ofte fanget af min daværende svigerfar Martin Pedersen, der bl.a. drev Maxim og Brødregade 38, i 1991 startede jeg som bartender og udsmider ved Martin", fortæller fødselaren.

Ægteskabet med Martins datter holdt ikke, men venskabet med svigerfaderen gjorde, og i 1996 købte Michael Horsmark Cafe 38, som var endelig betalt den 1. januar 1999 - og det går vist ret godt.

Michael Horsmark er født i Kalundborg, moren flyttede til Randers og Michael startede på Nyvangskolen i fjerde klasse.

"Siden har jeg altså været randersdreng med stort R slår Michael Horsmark fast. Jeg elsker Randers".

I fritiden er han naturmenneske, dykker og går på jagt, men det, der rykker, er fiskeriet. Hvert år trækkes stikket ud en uge, der bruges ved den svensk/finske grænse i dejligt laksevand.

"Der er så skønt, naturen er vidunderlig med masser af nysgerrige dyr. Bjørnen har jeg endnu ikke set, men jærv, der er det største mårdyr har jeg. Deroppe er der fred og ingen mobildækning, så selv om Gudenå også kan byde på laks, så nyder jeg at komme hjemmefra og trække stikket helt ud".

Sidste år blev Michael Horsmark både fuglekonge og æresnisse, så han håber, Søndermarkens Blæseorkester, der er en del af æresnisseriet, får et lille hul i deres travle program, så de kan komme og spille for ham.

Michael Horsmark er formand for Storegadeforeningen, sidder i bestyrelsen for Beværterforeningen i Østjylland, er medlem af Randers Erhvervsvenner og meget mere.

* Michael Horsmark, Cafe 38, runder 60 år onsdag, og torsdag den 30. november er der reception fra kl. 20-22, hvor alle venner af huset er velkomne.

Af John Hyldahl

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.