Kristendemokraterne har fået indflydelse uden at være i byrådet

Mandag 20. november 2017 kl. 16:10

Kristendemokraterne har fået indflydelse uden at være i byrådet
Flemming Østergaard, Pilevænget 14, Fårup - spidskandidat for Kristendemokraterne i Randers.
LÆSERBREV Af Flemming Østergaard, Pilevænget 14, Fårup - spidskandidat for Kristendemokraterne i Randers.

Kristendemokraterne er det eneste parti/liste udenfor byrådet, som rent faktisk har fået konkret politisk indflydelse i den snart forgangne byrådsperiode.

KD har nemlig fået indført parforholdskurser (PREP) i Randers kommune - siden 2015 og indtil nu har over 100 par deltaget i disse kurser. Kurserne er også på budgettet i 2018 og 2019.

Det er et eksempel på, at en stemme på KD i morgen tirsdag, er en stemme på et parti, der arbejder konstruktivt og søger politisk indflydelse og vel at mærke har fået det.

Vi vil fortsat arbejde konstruktivt og søge den politiske indflydelse, for vi vil arbejde for at støtte op om familierne og værne om familierne også de udsatte familier.

Og så vil vi ganske enkelt benhårdt forfølge det mål, at vi vil sende den negative sociale arv på pension.

I samarbejde med vor valgforbundspartnere, DF, V, LA og NB har vi derfor besluttet, at vi over de næste fire år vil afsætte kr. 5 mio. hvert år til en spritny sundheds-og forebyggelsespulje. Tanken er, af midlerne skal anvendes til at afprøve projekter, som har både menneskelige og økonomiske gevinster.

Stem KD ind i byrådet, for vi vil samarbejde om at forbedre forholdene for borgerne i Randers kommune, og vi har særligt fokus på de udsatte borgere, de udsatte familier, de psykisk sårbare og de brudte familier.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.