17. november gælder det hjemmebag

Søndag 12. november 2017 kl. 09:20

17. november gælder det hjemmebag
Mørke, grove og rustikke brød fylder otte ud af 10 pladser på hylderne.


17. november gælder det hjemmebag
Sådan et glas surdej kan du få gratis og dermed bage lækkert brød selv.
I takt med en stigende interesse for bagning efterspørger flere og flere de grove brødtyper. Derfor uddeler Guldbageren i Randers nu gratis surdej til kunderne.

17. november er der 'Homemade Bread Day' - det betyder gratis surdej til randrusianerne.

Hos GuldBageren i Randers - Løgstørvejens Bageri, Løgstørvej 13 - er efterspørgslen på grove og rustikke brødtyper stærkt stigende. Derfor uddeler den lokale bagermester gratis surdej til alle.

Det betyder, at hvis du har lyst til at bage eget rugbrød, kan du bestille et glas surdej til afhentning hos på Løgstørvej inden 17. november. Med surdejen følger opskrift og instruktioner i, hvordan man bager rugbrød med ægte surdej.

"Vi vil gerne sætte fokus på kvalitetsbrød og håber, at alle de – jo flere, des bedre – der prøver kræfter med surdejen, får en god oplevelse med et hjemmebagt rugbrød. Samtidig får man kendskab til, hvad der kræves i bageprocessen, og en forståelse for, at kvalitet og god smag tager tid, siger bagermester Bjarne Vilsgaard.

Kvalitetsbevidste randrusianere
Når borgerne i Randers går til bageren, vil de have kvalitetsbrød med masser er kerner og fuldkorn, mens de klassiske franskbrød og rundstykker baseret på den hvideste, fintmalede hvede får færre og færre købere.

"Mørke, grove og rustikke brød fylder otte ud af 10 pladser på hylderne. Der er generelt et stort fokus på sund madlavning og kvalitetsråvarer, og den tendens oplever vi også tydeligt i vores forretning – i dag vil kunderne gerne betale lidt mere for at få noget sundt brød med masser af smag og gods i, forklarer Bjarne Vilsgaard.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.