Flere uddannelser til Randers kommune

Fredag 13. oktober 2017 kl. 10:35

Flere uddannelser til Randers kommune
Nicolai Estrup, Vestergade 23, Fårup - byrådskandidat og formand for Dansk Folkeparti Randers.
LÆSERBREV Af Nicolai Estrup, Vestergade 23, Fårup - byrådskandidat og formand for Dansk Folkeparti Randers.

I Randers kommune har vi allerede mange uddannelser, kommunen har et fantastisk samarbejde med de forskellige uddannelsesinstitutioner, hvilket gør, at vi i Randers kan prale med at have en bred vifte af valgmuligheder for de unge, når de skal vælge uddannelser.

Randers har altid været erhvervsskolernes by, dette skal vi fortsætte med, men hvorfor stoppe der?

De seneste år har vi set en udvikling, hvor også videregående uddannelsesinstitutioner samler sig i større flotte campus, denne udvikling skal vi som politikere støtte op om og søge at udvide. Derfor skal Randers tales op blandt landets uddannelsesinstitutioner i håb op om tiltrække nogle uddannelser i byen.

Forholdene skal derfor være gunstige og fordelagtige for uddannelserne, dette skal vi som politikere bakke aktivt op. Ligeledes skal Randers kommune brandes yderligere i de omkringliggende kommuner, så vi fortsat ser en øget tilgang til vores uddannelser. Randers skal i stigende grad være en studieby.

Vi har alt i Randers for at skabe rammerne for et godt studiemiljø, hvor unge mennesker kan samles og udveksle erfaringer og viden.

Jeg vil som politiker have et øget fokus på at brande Randers by som studieby, vores eventsekretiat skal have til opgave, at kigge ud over kommunegrænsen, vi skal have fat i storbyerne omkring os.

Vi skal samarbejde, hvis dette skal lykkes. Jeg er overbevist om, at samtlige partier og lister har dette ønske for øget vækst blandt vore studerende.

Derfor vil en stemme på mig, også være en stemme for øget fokus på uddannelsesmuligheder for alle kommunens borgere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.