Lad os støtte regionens sygehuse

Fredag 13. oktober 2017 kl. 10:22

Lad os støtte regionens sygehuse
Frida Valbjørn Christensen, Udbyhøjvej 53, Randers - byråds- og regionsrådskandidat, Enhedslisten Randers.
LÆSERBREV Af Frida Valbjørn Christensen, Udbyhøjvej 53, Randers - byråds- og regionsrådskandidat, Enhedslisten Randers.

I går var jeg til informationsmøde på Regionshospitalet Randers. Et møde, der gjorde indtryk, for det lader til, at de gør det godt.

Regionshospital Randers, bestræber sig på at være et "højt respekteret og attraktivt hospital, på patienternes præmisser". I den forbindelse arbejder de bl.a. med at få antallet af patienternes kontakpersoner ned på 1 - men også med deres økologiske patientkøkken, der har vundet flere priser, og faktisk med stort set det samme budget, som før køkkenet blev økologisk.

Med et budget på 1,1 mia. kroner, dækker Regionshospital Randers over 0,5 mio. af regionens borgere. Det er mange, når bugettet samtidig ikke nødvendigvis bliver større, selv om der for tiden kommer flere, der skal behandles, og oveni det, skal der screenes, for det er de nemlig også blevet super gode til.

Jeg er sikker på, at regionens hospitaler ville nyde godt af Enhedslistens velfærdsudspil, der skal sikre 882 ekstra ansatte til hospitalerne i Region Midt, så kan de måske komme endnu længere med deres gode arbejde, og gode idéer.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.