Bilist har aldrig haft kørekort

Torsdag 12. oktober 2017 kl: 11:44

Bilist har aldrig haft kørekort
Fra politiets døgnrapport torsdag 12. oktober 2017.

* På en patrulje i Randers NV onsdag stoppede politiet en 24-årig mand på Shell på Mariagervej til en rutinemæssig kontrol. Manden erkendte på stedet, at han ikke havde kørekort, og at han aldrig havde haft det. Han blev sigtet for kørsel uden førerret.

---

Mand sigtet for narkokørsel i Randers NV
* På en patrulje i Randers NV onsdag stoppede politiet en bil til rutinemæssig kontrol. Bilen var ført af en 31-årig mand fra Jerslev, der blev bedt om at tage en narkometertest på stedet. Testen viste, at manden var påvirket af amfetamin, hvorfor han blev anholdt og sigtet for at køre bil under påvirkning af stoffer.

Manden nægtede, at det skulle være tilfældet, og forklarede udslaget med, at han tager medicin dagligt.

---

Cyklist slap uskadt fra ulykke med lastbil
* Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 08.25 på Hobrovej i Randers. En 55-årig mandlig lastbilchauffør kørte ad St. Blichers Gade mod syd og ud i krydset med lav hastighed, hvor han overså en 32-årig mandlig cyklist, der kørte på cykelstien på Hobrovej.

Lastbilchaufføren ramte cyklisten, der blev kørt til akutmodtagelsen for kontrol. Cyklisten havde cykelhjelm på og kom umiddelbart ikke til skade. Den 55-årige lastbilchauffør blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, hvilket han erkender.

* Læserbreve og anden debat er flyttet fra forsiden til 'Debat'. 'Debat' findes i menuen til venstre på forsiden af vor netavis. Undtagelsesvis vil læserbreve kunne findes på forsiden. Vi har truffet beslutningen ud fra, at al andet stof drukner i de politiske budskaber. Vi lægger fortsat læserbreve mv. ud på Facebook, og der kan fortsat kommenteres på både netavis og Facebook.

* Ved du, at når du skriver DEBAT i søgefeltet på forsiden af netavisen RANDERSiDAG.dk, så kan du læse 3000 læserbreve?

LÆSERBREV

Underscore

Kursiv

* Læs også forhistorien MAN GJORDE ET PLEJEBARN FORTRÆD - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Tilmeld dig RANDERSiDAG.dk's gratis nyhedsbrev.

NAVNENYT:
Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.