Finderiet inviterer til Retro Music Day

Onsdag 11. oktober 2017 kl: 18:51

Måske finder du den hellige gral i Finderiets pladesamling. Foto: RANDERSiDAG.dk
Måske finder du den hellige gral i Finderiets pladesamling. Foto: RANDERSiDAG.dk

Finderiet inviterer til Retro Music Day
Foto: RANDERSiDAG.dk
Lørdag åbner Finderiet på Grenåvej i Randers dørene op for en dag i retromusikkens tegn. De gamle vinylplader har længe været moderne, og derfor vil Finderiet hylde den sprøde analoge lyd.

Det sker med en dag i retromusikkens tegn. Her vil der være salg af vinylplader, gammelt hi-fi og andet analogt gear, som fx fotografiapperater og videokameraer.

På Finderiet har man igennem længere tid samlet pladerne og det gamle udstyr sammen for at kunne præsentere et bredt udvalg. For at komme i den retro-stemning vil DJ Kristian Dreier med sine old school-vinyler hive fortidens fedeste og lækreste musikalske vibes frem.

Så kom og shop vinyler og gammelt retrogrej, få dig et glas fadøl og hæng ud i vores retrolounge, der har alt fra kitchede puder til læsestof fra dengang, de kulørte blade var i sort/hvid.

* Retro Music Day på Finderiet, Grenåvej 19, Randers SØ, lørdag 14. oktober, kl. 10-17. DJ Kristian Dreier vender plader fra kl. 11.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.