Kære byråd, hvad vil i huskes for?

Onsdag 11. oktober 2017 kl: 12:24

Kære byråd, hvad vil i huskes for?
Rebecca Marie Pedersen, Udbyhøjvej 180, Dronningborg, Randers NØ.
LÆSERBREV Af Rebecca Marie Pedersen, Udbyhøjvej 180, Dronningborg, Randers NØ.

Randers er en by i forandringer. Forandringer, som koster kommunen dyrt. Der er blevet fremlagt en masse nye tiltag, som ville gøre Randers mere attraktiv.

Men, hvad med os borgere? Bliver underskuddet mindsket i Familieafdelingen, hvis Hal 4 bliver til? Får skolerne en lysere fremtid, hvis der kommer et stort havnebad? Nej, det tror jeg desværre ikke.

Budgettet i Randers skal omlægges, hvis ikke Randers kun skal leve af turisme. Der bliver snakket så meget om, at alle skal have en chance, og vi alle skal have lige muligheder. Men alligevel vælger man prestigeprojekter, frem for velfærd. En velfærd som får Randers til at hænge sammen.

Man har efterhånden mistet tilliden til, at Claus Omann Jensen (V) og Co. kan føre Randers videre i yderligere 4 år. Men spørgsmålet er: Har I nogensinde lyttet til borgerne? Et ordsprog siger: En klog mand har lange ører og en kort tunge. Desværre er det omvendt her. Hvis man som politiker skal drive en by, skal man samle borgernes ønsker, og ikke gennemføre projekter for at bliver husket om 100 år. Det man bliver husket for nu, er ikke just positivt.

Jeg tror på, at Randers har brug for en forandring, for at Randers bliver attraktiv. Men det betyder nødvendigvis ikke at vi nu skal bygge et sted, hvor vi kan tiltrække større kunstnere og tilmed et større publikum. Hvis I virkelig vil samle Randers, så skal I tænke anderledes. Men glem ej: Et kæmpe havnebad lyder skønt, men man må priotere.

Min mor siger altid til mig, at jeg skal rydde op på mit værelse, før jeg får gæster. Det hænger godt sammen med, hvordan jeg tænker, Randers skal komme videre. Få styr på nedskæringerne og underskuddene, før endnu et prestigeprojekt får ben at gå på.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.