Permanent Artmoney galleri i Randers

Tirsdag 10. oktober 2017 kl: 12:00

Permanent Artmoney galleri i Randers
Peter Møller - nu med PM Artmoney Gallery.
Peter Møller, som er indehaver af PM-kunst har været en del af Artmoney siden 2012 og har tidligere udstillet både danske og udenlandske Artmoney-kunstnere. Nu etablerer han et permanent galleri for Artmoney.

Det sker i en del af de nuværende lokaler hos PM-kunst, Vester Kirkestræde 12, Randers.

Peter Møller har ligeledes selv deltaget på Artmoney udstillinger i både ind- og udland.

Alle Artmoney-kunstnere som er registeret på www.artmoney.org er velkommen til at udstille hos PM Artmoney Gallery, som galleriet officielt kommer til at hedde. Det er Peters håb og ambition at PM Artmoney Gallery når udover landets grænser både hvad angår kunstnere og samlere.

PM-kunst modtager Artmoney som betaling i forbindelse med køb af kunst, kunstnerartikler og indramning.

Artmoney udspringer af en idé fra den danske billedkunstner Lars Kræmmer. Inspireret af lommesmerter og lysten til at gøre op med vores traditionelle måde at tænke økonomi og værdi på, skabte han en ny valuta i form af små unikke kunstværker.

* PM Artmoney Gallery åbnes med fernisering lørdag 21. oktober kl. 12.00-14.00. PM-kunst, Vester Kirkestræde 12, Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.