Chefens første arbejdsdag

Mandag 9. oktober 2017 kl. 12:33

Chefens første arbejdsdag
En træner med et flot generalieblad er landet i Randers, og der er ingen tegn på, at han var mistet gejst eller engagement. Foto: Kurt Helge


Chefens første arbejdsdag
Af statur, hårpragt, smil og udstråling minder hollænderen om John Faxe Jensen. Foto: Kurt Helge
Fra i dag er hollandske Ricardo Moniz cheftræner i Randers FC. Den 53-årige oprindelige forsvarsspiller fra Rotterdam styrede med sikker hånd truppen, der var samlet til træning efter landsholdspause.

Det flød med små stop i spillet, hvor Moniz rettede og dirigerede og gav gode råd om løbemønstre, positioneringer og afleveringer de rigtige steder og på de rigtige tidspunkter.

Randers FC træner frem mod næste superligakamp ude mod FC Nordsjælland lørdag eftermiddag, og bedømt på den korte træningssession mandag formiddag, så har Ricardo Moniz allerede en plan, der skal gøre det surt for sjællænderne at få besøg af Randers.

I sin aktive karriere for bl.a. Eindhoven, Haarlem og Wallwijk var Ricardo Moniz nok forsvarsspiller, men han scorede overraskende mange mål.

Som træner har han ført Red Bull Salzburg til både mesterskab og pokalsejr i samme sæson. Han var trænerassistent hos Feyenoord, mens Jon Dahl Tomasson spillede der, og han har trænet bl.a. Grasshoppers fra Schweiz, Ferencvaros fra Ungarn, 1860 München og senest sin oprindelige klub Eindhoven, ligesom han var trænerassistent i Hamburger SV, mens Michael Gravgaard spillede der.

En træner med et flot generalieblad er landet i Randers, og der er ingen tegn på, at han var mistet hverken gejst eller engagement. Af statur, hårpragt, smil og udstråling minder hollænderen om John Faxe Jensen, men sig det endelig ikke til en RFC-fan.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.