Frivillig i Stafet for livet?

Tirsdag 10. oktober 2017 kl: 06:30

Frivillig i Stafet for livet?
Der foregår mange andre ting end stafetten, når der løbes for livet på Tronholmen. Vil du hjælpe?
'Ved at deltage som frivillig i stafetten, er du med til at give håb og gøre en forskel for personer berørt af kræft, samtidigt med, at du hygger dig og har det sjovt med de andre frivillige.'
Sådan beskriver Lene Gyde Jensen det at være frivillig i Stafet For Livet Randers.

Stafetten i Randers har været en fast del af sommeren i byen siden 2007, og i sommer kunne den fejre 10 års fødselsdag på Tronholmen med en stor fest. Hele 40 hold, over 1100 deltagere og 80 Fightere (tidligere og nuværende kræftpatienter) deltog i festlighederne, der strækker sig over 24 timer.

Stafet For Livet er en holdstafet i eget tempo, hvor deltagerne samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Ud over selve holdstafetten, hvor man går eller løber rundt på banen, er der forskellig underholdning på pladsen, bl.a. musik, dans, tombola, børnetelt og den stemningsfyldte lysceremoni, hvor man mindes dem, man har mistet til kræft, og giver håb til dem, der kæmper.

Det er et stort arrangement, som kræver en indsats fra mange frivillige hænder. Og det er netop frivillige hænder, som stafetten i Randers er på udkig efter lige nu.

Derfor indbyder de til infomøde den 12. oktober 2017 kl. 19.00 – 21.00 i Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 2. sal (Kantinen). Her kan du møde de andre frivillige og høre om jobmulighederne i næste års stafet.

Der er både brug for frivillige, der kan stå for planlægningen før stafetten og frivillige, der kan hjælpe, når stafetten afholdes.

”Vi er en broget flok, mænd og kvinder, unge og gamle, og vi har mange forskellige typer opgaver", siger Lene Gyde Jensen.

”Kom og se, om det ikke kunne være noget for dig. Det er frivilligt arbejde, men til gengæld er man garanteret en masse spændende, hyggelige og sjove oplevelser.”

* Stafet For Livet Randers afholdes næste gang den 9.-10. juni 2018 i Tronholmparken.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.