Mads-Emil kørte sig på podiet

Mandag 18. september 2017 kl. 11:30

Mads-Emil Dupont (tv) blev nummer 2 og lader sig her hylde sammen med nr 1 og 3.
Cykelrytterne fra Randers hentede flotte præmieplacering ved Kvikly Odder løbet søndag. Bedst gik det for Mads-Emil Dupont Hougaard med en andenplads i Ungdom U15.

Fjerdepladser til Frank Eriksen (D-klassen), Kai Pedersen (Veteran H60 og Julian Lionett Madsen (Ungdom U11).

A-rytterne fra Randers placerede sig alle i præmierækken. 6. Mikkel Beck Olsen, 8. Nils Lau Broge, 9. Anders Krogh Jensen og 15. Rasmus Ginnerup.

På MTB fronten blev det til en placering som nr. 11 for Niels Bech Rasmussen i et skrapt Elite felt ved det sidste Sram Liga løb ved Vejle.