Hvad kan vi vente os af V og DF?

Mandag 11. september 2017 kl. 18:54

Hvad kan vi vente os af V og DF?
Finn Rytter Larsen, Blenstrupvej 30, Gjerlev.
LÆSERBREV Af Finn Rytter Larsen, Blenstrupvej 30, Gjerlev.

Var byrådsmødet 4. september en forsmag på det kommende byrådssamarbejde, hvis/når 16-15-flertallet ikke længere sidder på borgmesterposten? Viste de to partier deres sande ansigter?

Nu har de i mere end to år ikke villet høre på mindretallet og da slet ikke på listerne, som intet har fået gennemført. Dog er der nogle besynderlige udtalelser fra flittige V-skribenter om, at det er listernes skyld, at der ikke gøres noget ved trængslerne på Randersbro, at der ikke sker noget mht. østbro-projektet samt at Ringboulevarden ikke gøres færdig.

Er det ikke besynderligt, at nogle få byrådspolitikere, som ikke har fået gennemført noget som helst, alligevel er skyld i problemerne. Det ender vel med, at eventuelle kommende problemer med Hal4 også skyldes...

Vi har levet med anke- og klagesager, som ikke alle er færdigbehandlede endnu. Kan man tænke sig, at Venstre og DF i en mindretalssituation ikke vil bruge den slags midler? Eller får vi bare en ny Kasper Fuhr Christensen og Bjarne Overmark duo bestående af f.eks. Anders Buhl-Christensen og Frank Nørgaard?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Finn Rytter Larsen, Blenstrupvej 30, Gjerlev.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.