Grøn smiley til familieafdelingen

Søndag 10. september 2017 kl. 10:27

Grøn smiley til familieafdelingen
Anders Buhl-Christensen (V): Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt i mål.
5. september var Arbejdstilsynet på anmeldt besøg i Familieafdelingen. Her interviewede de medarbejdere fra Døgnteamet og Ungeteamet samt ledelse og arbejdsmiljørepræsentant.

De var meget positive i deres mundtlige tilbagemelding efterfølgende, og på baggrund af besøget konkluderede de, at der ikke sker nogen overtrædelser af arbejdsmiljølovgivningen. Arbejdspladsen tildeles samtidig en grøn smiley, som det vil fremgå af Arbejdstilsynets hjemmeside.

Børn- og skoleudvalget blev orienteret om afgørelsen på udvalgets møde samme dag, hvor det samtidig blev aftalt, at der skulle ske en orientering til byrådet. Efterfølgende har byrådet modtaget udskriften fra Arbejdstilsynet.

"Som formand for Børn- og skole udvalget er det en stor glæde, at vi nu kan se resultatet af det arbejde, der blev igangsat for snart to år siden. For første gange i flere år er afdelingen nu fri af påbud og løftede fingre fra Arbejdstilsynet", siger Anders Buhl-Christensen (V), som også er Venstres gruppeformand i byrådet.

"I Venstre og Dansk Folkeparti ønsker vi medarbejdere og ledelse et kæmpe stort tillykke. Alle i afdelingen fortjener ros".

Den grønne smiley betyder ikke at alt fungerer perfekt, erkender Anders Buhl-Christensen:

"Der er stadig et stykke vej, inden vi er helt i mål med den tre-årige handleplan, der blev vedtaget af byrådet i vinteren 2016. Men vi er på vej".

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.