Lokale seniorer inviteres til at gribe bat og bold

Tirsdag 5. september 2017 kl. 09:30

Lokale seniorer inviteres til at gribe bat og bold
Klubberne stiller bat, bold, borde og andre faciliteter til rådighed, så du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt med bordtennis.
Randers Bordtennis og Purhus Idrætsforening inviterer interesserede over 60 år til at komme og prøve bordtennis i uge 37. Bordtennis byder på masser af god motion, sjov, hygge og fællesskab.

Masser af sjov og hygge, spændende spil med bat og bold, god træning af krop og sind samt nye venner og bekendte i et fedt fællesskab. Oplevelserne og fordelene er mange, når man spiller bordtennis – også hvis man er kommet lidt op i årene.

Derfor inviterer Randers Bordtennis og Purhus Idrætsforening alle interesserede seniorer fra lokalområdet indenfor til at prøve kræfter med idrætten som en del af det landsdækkende BAT 60+ projekt, der er blevet til i et samarbejde mellem DGI Bordtennis og Dansk Bordtennis Union.

Målsætningen er at få flere seniorer til at gribe battet i de lokale klubber over hele landet, og netop bordtennis er faktisk en særdeles velegnet aktivitet, hvis man er kommet på den anden side af de 60 år.

Med åbent hus-arrangementerne i uge 37 gør klubberne en ekstra indsats for at lokale interesserede over 60 år – nybegyndere som øvede – kan stifte bekendtskab med bordtennis og alle de fordele, som idrætten byder på.

* Randers Bordtennis Agerskellet 48, Randers, tirsdag 12. september kl. 10-13.

* Purhus Idrætsforening Gassum Kultur- og Aktivitetshus, Nyvej 1A, Spentrup, onsdag 13. september fra kl. 10.

Klubberne stiller bat, bold, borde og andre faciliteter til rådighed, så du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt med bordtennis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.