Åbent møde: Vækstkurs på havnen

Fredag 18. august 2017 kl. 12:30

Åbent møde: Vækstkurs på havnen
Randers Kommune ejer Randers Havn, der drives som en såkaldt kommunal selvstyrehavn. Foto: RANDERSiDAG.dk
Tirsdag 22. august kl. 17 til 19 inviterer Venstre i Randers til åbent møde for alle interesserede om udvikling, vækst og job på Randers Havn.

Havnedirektør John Morgen fortæller om havnens positive udvikling.

Randers Kommune ejer Randers Havn, der drives som en såkaldt kommunal selvstyrehavn. Havnens drift er således adskilt fra kommunens øvrige drift med egen ledelse og økonomiske administration.

Aktuelt skabes der bl.a. flere arbejdspladser på havnen, hvor der nu er mere end 1250 job. Den såkaldte masterplan sætter kursen for havnens udvikling over de kommende 30 år. Planen er godkendt af et enigt byråd, lige som store punkter som VVM-godkendelse og lokalplaner er på plads.

Havnen flytter
Masterplanen går bl.a. ud på, at havnen flytter til en bedre placering i østlig retning - så byen også skærmes for støj og støv, der fra tid til anden præger havnens naturlige aktiviteter.

* Mødested: Havnekontoret, Kulholmsvej 1, 1. sal, 8930 Randers NØ.
Efterfølgende walk and talk på havnen med havnedirektør John Morgen som guide. Efterfølgende hygge med spisning på Restaurant Sejlklubben.
Menu: Stegt flæsk m/persillesovs inc. én snaps, pris 125 kr. pr. person.
Tilmelding til spisning v/ Jørgen Andersen tlf. 86 43 15 51 eller joa@kabelmail.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.