Mand kørte uden kørekort seks gange

Fredag 11. august 2017 kl. 13:09

Mand kørte uden kørekort seks gange
Fra politiets døgnrapport fredag 11. august 2017.

* En 54-årig mand fik konfiskeret sin bil, da han kl. 00.31 natten til fredag blev standset af en patrulje på Mariagervej i Randers NV.

Betjentene tjekkede nummerpladen, da bilen kom kørende, og det viste sig, at den 54-årige havde fået taget sit kørekort. De standsede manden, som straks erkendte, at han ikke havde kørekort.

Det viste sig, at det var 6. gang alene i 2017, at manden blev stoppet uden kørekort. Bilen blev derfor konfiskeret, og manden blev sigtet for at køre uden kørekort.

---

Speedsnakkende bilist påvirket og uden kørekort
* En 34-årig kvinde blev torsdag kl. 10.45 anholdt og sigtet for narkokørsel i Randers C.

En patrulje standsede rutinemæssigt bilen i krydset Storegade / Østergrave, og betjentene fik hurtigt mistanke til, at bilisten var påvirket. Hun speedsnakkede blandt andet og havde små pupiller.

Narkometeret blev derfor taget i brug, og det gav udslag for amfetamin. Derudover viste det sig, at kvinden ikke havde kørekort. Hun blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden kørekort.

---

17-årig knallertkører fanget med 80 km i timen
* En almindelig knallert må kun køre 30 km/t, men da politiet torsdag kl. 22.05 traf en 17-årig ung mand på Gl. Jennumvej i Randers, var hastigheden oppe på 80 km/t.

Den 17-årige forsøgte at undslippe patruljen, men politiet var trods alt hurtigere end den tunede knallert. Derfor fik de fat i knallertkøreren, der blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

Knallerten blev fragtet til Randers Politistation, og der blev ringet til den 17-åriges mor.

---

Narkobilist med kokain og hash i blodet
* En 19-årig mand blev kl. 00.50 natten til fredag anholdt og sigtet for narkokørsel, da en patrulje standsede ham på Hobrovej i Randers C.

Politiet fattede hurtigt mistanke til, at manden var påvirket, og det viste sig at være rigtigt. Narkometeret gav udslag for kokain og hash, og manden blev sigtet for narkokørsel. Derudover fik han en sigtelse for at have glemt at have sit kørekort med.

---

Ung cyklist i ulykke
* Der skete et færdselsuheld i krydset Stålvej/Hammelvej i Randers SV torsdag. En 16-årig pige cyklede over vejen men overså en bil ført af en 64-årig mand, der ikke kunne nå at bremse helt op. Han ramte pigen, der faldt ned på asfalten. Cyklen blev bøjet, men den 16-årige piger slap med mindre skrammer.

Indbrud
* Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. De tre er i Randers kommune.

• På Mejsevej i Østre Bjerregrav ved Randers begået mellem mandag d. 7/8 kl. 09.00 og torsdag d. 10/8 kl. 07.15
• På Rørsangervej i Østre Bjerregrav ved Randers begået mellem mandag d. 7/8 kl. 08.00 og torsdag d. 10/8 kl. 06.30
• På Klarinetvej i Randers SV begået mellem søndag d. 6/8 kl. 12.00 og torsdag d. 10/8 kl. 13.30

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.