Vilde-dyr-konkurrence

Torsdag 10. august 2017 kl. 15:30

Vilde-dyr-konkurrence
Pixie Notes Band - et rigtigt levende 4-mands rockorkester med orkesterdirektøren Lene Johnsen ved klaveret.


Vilde-dyr-konkurrence
Lene Johnsen er klar ved tangenterne.
RANDERS UGEN Af Bier, benstræk og brøl. Også i år er der gang i den på Randers Børnebibliotek i festugen.
Fra 14. til 18. august i Randers Ugen er der vilde-dyr-konkurrence for børn i alderen 3-15 år. Man kan deltage i konkurrencerne i bogbussen, filialerne og i børnebiblioteket.

Onsdag formiddag kl. 10 er der "Dans med de vilde dyr sammen med rockband".

Så er der rockkoncert, hvor der skal danses med de vilde tøjdyr. Tag dit farlige tøjdyr med, og vi vil danse til gode sange, som bliver spillet af rockbandet Pixie Notes Band - et rigtigt levende 4-mands rockorkester med orkesterdirektøren Lene Johnsen ved klaveret. For de 3-6 årige i Kulturhusets sal. Tilmelding nødvendig.

Du kan også "Hoppe en historie" om torsdagen kl. 10. Bevæg din krop som de vilde dyr i historien. Kan du brøle lige så højt som en farlig løve? Hoppe højt som en kænguru eller stå på et ben lige så længe som en flamingo? Kom på biblioteket og lyt til en historie, hvor du skal bruge din krop. For de 3-6 årige i Kulturhusets sal. Tilmelding nødvendig.

Mød de flittige honningbier den sidste lørdag i Randers Ugen kl. 10. Du kan møde Randers og Omegns Biavlerforening og en bifamilie, som er taget på tur i deres transportable hus. Ingen tilmelding til dette arrangement!

Man kan også dykke ned i et bamsebad. For de 3-6 årige.

* Alle aktiviteterne er gratis og kan opleves i åbningstiden. Du kan se hele programmet på bibliotekets hjemmeside www.randersbib.dk, hvor der også er mulighed for tilmelding.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.