25 års jubilæum

Tirsdag 18. juli 2017 kl. 07:48

25 års jubilæum
Kristina Tind startede karrieren i Sparekassen Kronjylland 1. august. Nu er der gået 25 år.
Kristina Tind startede karrieren i Sparekassen Kronjylland 1. august, da hun som 18-årig blev elev i Ørsted afdeling. Nu har hun været i sparekassen i 25 år.

I starten var det særligt rådgivning af private kunder, der havde Kristina Tinds interesse, men efter nogle år som privatrådgiver i Randers City, fik hun i 1999 lyst til at prøve kræfter som erhvervsrådgiver i Randers Erhverv.

Det har hun været lige siden, og med årene er flere større og komplekse kunder kommet til:

"Det er især muligheden for at gå i dybden med den enkelte virksomhed, der tiltaler mig i jobbet som erhvervsrådgiver. Jeg nyder at følge med i virksomhederne, besøge dem, se hvad de laver og lære dem at kende," fortæller Kristina.

Jubilaren bor i Assentoft sammen med sin mand Henrik Tind, som i øvrigt er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Auning. De to mødte hinanden, da Kristina var elev, så senere på året har de faktisk også kendt hinanden i 25 år.

Parret har en søn på 14 år og en datter på 18. Når Kristina ikke bruger tiden sammen med familien, er hun både kreativ og aktiv. Den står blandt andet på blomsterbinding, keramik, løb, yoga, crossfit og lange gåture.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.