25-års jubilæum

Søndag 16. juli 2017 kl: 08:12

OC: Jeg er ikke sådan en, der bare følger med strømmen. Jeg har en holdning til tingene og vil gerne være med til at skabe gode resultater
OC: Jeg er ikke sådan en, der bare følger med strømmen. Jeg har en holdning til tingene og vil gerne være med til at skabe gode resultater

25-års jubilæum
Ole Christensen er oprindeligt udlært som kontorassistent på skattekontoret i Randers.
Efter 25 år i pengeinstitut og med en fortid som konkurrence-svømmer: 'Jeg er ikke sådan en, der bare følger med strømmen'.

1. august kan erhvervskundedirektør i Sparekassen Kronjylland, Ole Christensen, fejre 25-års jubilæum.

Ole Christensen er oprindeligt udlært som kontorassistent på skattekontoret i Randers, men i 1986 skiftede han spor og blev ansat som rådgiver i Privatbanken (nu Nordea). Interessen for investering gjorde ham imidlertid til leder af bankens investeringscenter og trak ham i 1992 til Sparekassen Kronjyllands daværende hovedsæde i Middelgade i Randers som investeringsrådgiver.

Siden er det interessen for erhverv, der er taget til, og Ole, som i Sparekassen Kronjylland kendes som OC, har derfor både været erhvervsrådgiver i erhvervsafdelingen i Randers og afdelingsdirektør i Dronningborg.

I 2005 tiltrådte OC endelig stillingen som erhvervskundedirektør i erhvervsafdelingen i Randers, hvor han har været lige siden. På de 12 år er afdelingen vokset fra 9 til 15 ansatte, og mange af dem er ”af egen avl”, som OC siger – forstået på den måde, at de er uddannet i Sparekassen.

25-års jubilaren er eminent til at netværke og skabe relationer, og det har sammen med lysten til indflydelse, fået ham blandet ind i lidt af hvert. Som barn var han med i skolens elevråd og holdkaptajn i svømmeklubben. Da han selv fik børn, endte han i dagplejens bestyrelse og derefter i børnehavens og til sidst i skolens bestyrelse.

"Jeg er ikke sådan en, der bare følger med strømmen. Jeg har en holdning til tingene og vil gerne være med til at skabe gode resultater", forklarer den 56-årige jubilar.

Gode resultater skaber OC også stadig i det våde element. Sidste år blev han nummer 14 ved Gudenå Open Water, som dækker over en svømmedistance på 5,7 km fra Fladbro til Randers. Desværre var OC forhindret i at deltage i år, men han holder fortsat svømmeformen ved lige og svømmer ofte i Water & Welness, inden han tager hul på arbejdsdagen. Derudover spiller han Company Golf og forsøger fortsat at nå at se nogle af Randers FC og Randers HK’s hjemmekampe – det er god sport og samtidig en god anledning til at få netværkene vedligeholdt, fortæller han.

Familien har en stor stjerne hos OC, så den bruger han fritiden på og meget gerne i sommerhuset, hvor han nyder at kunne trække stikket ud efter en travl uge. Ofte er det med en god falske rødvin på bordet.

OC bor sammen med sin kone Merete i Randers, har selv to voksne døtre, tre børnebørn samt to bonusbørn.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.