Åh nej, Randers

Lørdag 15. juli 2017 kl: 07:07

Åh nej, Randers
Frida Valbjørn Christensen, Asavænget 61, Randers - spidskandidat, Enhedslisten Randers.
LÆSERBREV Af Frida Valbjørn Christensen, Asavænget 61, Randers - spidskandidat, Enhedslisten Randers.

For mindre end 14 dage siden, var Danmarks Naturfredningsforening ude med en undersøgelse, der desværre viser, at 64% af det samlede landbrug i Randers kommune er sprøjtet. Det vil sige, at Randers ligger på top 10 listen, over mest sprøjtende kommuner. Ikke just noget at prale med.

Det er et problem. Ikke kun for grundvandet og det naturlige omkringliggende, men også for vores kroppe. Faktisk kan sprøjtegiften måles i vores urin, når vi spiser ikke-økologiske fødevarer, der kan også måles en forbedring efter en kort periode på økologisk kost. Hvilket tydeligt viser, at økologisk kost må være et sundt, rent og godt valg.

Derfor går Enhedslisten i Randers ind for at støtte landmænd, der vil omlægge deres landbrug til økologi. Det gør Enhedslisten også på nationalt plan, så hvorfor ikke få ført det ønske ud i kommunerne?

Man kan som kommune støtte på forskellige måder, det kunne eksempelvis være økonomiskeller i form af råd og vejledning fra fagpersoner på området.

Lad os sammen kæmpe, for en ren Randers kommune.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.