Det havde jeg ikke lige set komme

Fredag 14. juli 2017 kl: 12:30

Det havde jeg ikke lige set komme
Per Schultz-Knudsen, Granvænget 11, Fårup - organisations-koordinator, Velfærdslisten.
LÆSERBREV Af Per Schultz-Knudsen, Granvænget 11, Fårup - organisations-koordinator, Velfærdslisten.

Jeg havde den oplevelse at dele min gymnasietid på Ribe Katedralskole med Venstres nuværende byrådsmedlem Jens Peter Hansen – dog gik vi ikke i samme klasse.

I de 44 år jeg dermed har kendt Jens Peter, har jeg på intet tidspunkt i min vildeste fantasi kunnet forestille mig, at jeg skulle komme til at overhale ham som liberalist – men det synes nu alligevel at være sket. At dømme efter Jens Peters seneste indlæg om privatisering af veje.

* Læs også VELFÆRDSLISTEN VIL FORGYLDE EJENDOMSBESIDDERE - klik her.

Jens Peter Hansen kritiserer Velfærdslisten for at ville forgylde boligejerne, fordi vi vil stoppe privatisering af villaveje – åbenbart vil Jens Peter hellere bruge pengene på en ny Hal 4.

Velfærdslisten vil ikke forgylde nogen, men vi vil sikre alle borgere i Randers kommune mod at få forringet deres velfærd – uanset om det drejer sig om kontanthjælpsmodtageren, den ældre eller andre, som fx boligejeren, der har købt eller bygget sit hus ud fra den forudsætning, at vedligeholdelsen af den vej, som huset ligger ved, er en opgave for det offentlige.

Jens Peter Hansen synes derimod at mene, at et tilfældigt byrådsflertal frit kan skalte og valte med den individuelle borgers økonomi ved at skubbe offentlige udgifter over på særlige grupper af borgere.

Heldigvis har jeg noteret mig, at formanden for Jens Peter Hansens egen lokale vælgerforening, Venstre i Purhus, er helt på linje med Velfærdslisten i denne sag. Spændende bliver det så at se, hvor mange af Venstres byrådsmedlemmer, der er på Jens Peter Hansens hold, og hvor mange på Venstre-formandens.

* Læs også VELFÆRDSLISTEN VIL FORGYLDE EJENDOMSBESIDDERE - klik her.

Velfærdslisten ønsker at styrke velfærden for alle borgere i Randers kommune. Og bare rolig: Nok er jeg nu åbenbart mere liberal end Jens Peter Hansen, men det har ikke ændret på, at jeg fortsat også er den mest socialt indstillede.

Byrådet skal ikke bruge penge på prestigeprojekter, men i stedet bruge dem på at forbedre forholdene for kommunens svageste.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.