Pædagog tog skeen i egen hånd

Onsdag 5. juli 2017 kl. 11:52

Pædagog tog skeen i egen hånd
Pædagog Natasja sammen med børnene. Foto: Arne Erikslev.


Pædagog tog skeen i egen hånd
Arne Erikslev, Søren Møllers Gade 11, Randers. Foto: RANDERSiDAG.dk
LÆSERBREV Af Arne Erikslev, Søren Møllers Gade 11, Randers.

Som bedstefar til børn i Børnehuset Mariendal, en kombineret selvejende daginstitution (vuggestue og børnehave), har jeg stor ros til pædagog Natasja.

Hun har gennem længere tid haft et ønske om at udvide sin udviklings- og omsorgsopgave sammen med øvrige pædagoger for vuggestuebørnene, så de ofte kan komme ud i naturen og få oplevelser i et socialt fællesskab.

Hvordan gjorde hun så det, når ”riget fattes penge”? Med opbakning fra ledelse og kolleger fik hun ideen om at kontakte de lokale virksomheder i Vorupområdet, herunder forældre og ansatte, for at opfordre dem til at være sponsorer for en Christiania bike (cykel med lad).

Det viste sig, at mange af virksomhederne udviste socialt ansvar også kaldet CSR (Corporate Social Responsibility). Nu er der så mulighed for at være længere tid på tur samt flere tilbud og muligheder, hvor børnene kan bruge deres krop og sanser.

Man skulle næsten tro, at der indgår salgstræning i pædagoguddannelsen, som kreativiteten her har bevist.

En tak til sponsorerne, herunder forældre og ansatte: Vorup El, XL-byg Vorup, PK Transport, Forældreforeningen, Buchs, Dansk Natursten A/S, CDP Freelance, OUSIA, Vorup Blomster og Hos Anne Marie.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.