Christopher Johansson vandt to cykelløb

Mandag 3. juli 2017 kl. 14:30

Christopher Johansson, til venstre og Mads-Emil Dupont Hougaard til højre.

Christopher Johansson i aktion. Han behøvede slet ikke kikke sig tilbage.
Cykelrytterne fra Randers har i denne weekend opnået flotte resultater både på landevejen og ved MTB løb.

Landevejs-programmet holder sommerferie indtil sidst i juli, hvor RC af 1910 holder NM for veteraner og ugen efter Randers Bike Week. MTB rytterne kører DM ved Snejbjerg midt i juli.

Christopher Johansson sluttede rigtig flot ved at vinde to løb i Middelfart og Fredericia i klassen for Ungdom U13. Begge gange foran den regerende danmarksmester i klassen, Noah Nielsen, CC Hillerød.

Klubkammeraten Mads-Emil Dupont Hougaard blev begge dage nr. 5 i klassen for Ungdom 15 og hos veteranerne blev det til placering som nr. 2 for Henrik Jensen i H 60.

Mountain Bike rytterne kørte XCO løb ved Ålborg og her blev bedste resultat en 4. plads i Herre A for Henrik Balzersen, Team Merida Astral Biking